Mensen en cijfers

Wij hebben een geweldig leuk vak.
Nee, echt! Waarom lacht u nou?

Denkt u dat we van die stereo­type boekhoud­ers zijn, met een spencer aan, een bril op en een reken­ma­chine in de hand? Nee, hoor. En we zijn ook geen groot kan­toor, waar klanten num­mers zijn en medew­erk­ers vooral declar­a­bele uren moeten schri­jven. Wij zijn een laag­drem­pelig kan­toor met een per­soon­lijke aanpak.

Wat kunnen wij voor u doen? Wij bespreken het graag met u.

Met beide benen in de klei. Heerlijk!

Bij ASB Advies staan we náást onderne­mers en denken met ze mee. We zijn hun spar­ring­part­ner, adviseur en vertrouwensper­soon. We ken­nen de onderne­mer en de onderne­m­ing goed en zijn betrokken bij aller­lei facetten van de bedri­jfsvo­er­ing. Dat is pre­cies wat ons werk zo leuk en afwis­se­lend maakt. Daarom doen we het met zoveel plezier.

Cijfers zijn geen doel, maar een hulpmiddel

Ja, we zijn vakid­ioten en cijfer­gek, maar we zijn vooral mensen die klanten graag verder helpen. Het maakt niet uit of het zzp’ers zijn, mkb-bedri­jven, verenigin­gen, stichtin­gen of particulieren. 

Dus zoekt u een part­ner in admin­is­tratie, belastin­gen en/of per­son­eel­sza­k­en? Dan heeft u die nu gevon­den! Maak een afspraak en kom per­soon­lijk met ons kennismaken. 

Kijken we of het klikt.

Sander Roeleveld ASB Advies
Sander Roeleveld 
Gerhard Roeterd ASB Advies
Ger­hard Roeterd